Muzika

VIDEO: Bojan Marović snimio spot za novu pjesmu ,,Pusti me”

Crnogorski muzičar Bojan Marović nakon tri godine objavio je spot i novu pjesmu ,,Pusti me” za koju je pisao tekst i muziku, dok aranžman potpisuje Dušan Alagi.
VIDEO: Bojan Marović snimio spot za novu pjesmu ,,Pusti me”
Portal AnalitikaIzvor

Kako kažu iz PR tima ,,Boomerang Artist Management”-a, sudeći po utiscima onih koji su je čuli, pred nama je nešto drugačije i za još korak ispred, pjesma ,,koja vas neće ostaviti ravnodušnim”.

"Nakon posljednje pjesme ,,Bićeš moja”, i same činjenice da sam prvi put nastupio sa drugačijim zvukom, a ne sa baladama na koje je moja publika navikla, shvatio sam da sljedeći korak mora biti još bolji, veći i drugačiji. Za takav korak mi je bilo potrebno vrijeme jer nikad nisam htio da lažem sebe i ljude oko mene. Zato sam želio malu izolaciju, da bi sljedeći moj rad bio kvalitetniji i iskreniji", kaže Marović.

Za numeru ,,Pusti me”, Marović ističe da je ,,još jedna privatna priča koju sam ispričao kroz muziku i tekst i još jedan moj stav koji je postojao i ranije”.

"Vjerujem da je za neke stvari potrebno vrijeme, a ja sam ga imao", dodao je.

Osim izvanredne pjesme i odličnog spota realizovanog u saradnji sa ,,X visual timom”, kao i podrške od strane ,,Boomerang Artist Management”-a primjećujemo još nešto – Bojan izgleda sjajno, ponovo ima figuru sportiste, djeluje zadovoljno i ispunjeno.

Na pitanje da li je za to zaslužena neka nova ljubav, Bojan odgovara: ,,Nisu ni stare, ni nove ljubavi zaslužene za to, već samo sportska disciplina. Singl sam, ali vidjećemo koliko dugo.”

Novi album je u pripremi, kao i promocija za novu pjesmu ,,Pusti me”, koje su planirane u Beogradu i Podgorici.

Pogledajte spot za pjesmu ,,Pusti me”:

 

mne magazin

Portal Analitika