Abiznis

Odgođena zajednička sjednica komisija, Vlada će donijeti odluku o emisiji obveznica

Zajednička sjednica Komisije za ekonomsku politiku i finansijski sistem i Komisije za politički sistem Vlade Crne Gore, koja je bila zakazana za danas, odložena je jer Ministarstvo finansija nije dostavilo materijal koji je trebalo da bude razmatran na sjednici, saopšteno je Portalu Analitika iz Vlade.
Odgođena zajednička sjednica komisija, Vlada će donijeti odluku o emisiji obveznica
Portal AnalitikaIzvor

Vlada će tokom današnjeg dana, bez održavanja sjednice, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova Vlade, donijeti odluku o drugoj tački dnevnog reda predloženog za današnju zajedničku sjednicu komisijâ – Prijedlog odluke o emisiji državnih obveznica o čemu će javnost biti pravovremeno informisana.

Zajednička sjednica Komisije za ekonomsku politiku i finansijski sistem i Komisije za politički sistem Vlade Crne Gore, na kojoj bi trebalo da bude razmatran Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu za 2016. godinu, biće zakazana čim Ministarstvo finansija bude, u skladu sa radnim zaključkom usvojenim na 177. sjednici Vlade od 3. novembra 2016. godine, pripremilo i dostavilo materijal za razmatranje.

Portal Analitika