Politika

PAJOVIĆ: Opet bih podržao Vladu

Predsjednik Skupštine, Darko Pajović, rekao je da nema nikakvu dilemu da je odluka Pozitivne Crne Gore, da podrži Vladu 27. januara, uticala na loš rezultat njegove stranke na parlamentarnim izborima 16. oktobra.
PAJOVIĆ: Opet bih podržao Vladu
Portal AnalitikaIzvor

"Nemam nikakvu dilemu da jeste, i nemam nikakvu dilemu da bih opet uradio isto. Uvijek ću biti na usluzi interesima države i svakog njenog građanina. I tu nemam dilemu. Ovo je oproštajna pres konferencija predsjednika parlamenta, sve što sam imao na temu izbornog rezultata Pozitivne da kažem, rekao sam 16. oktobra", kazao je Pajović, javlja Portal RTCG.

On je, na oproštajnoj pres konferenciji, rekao da je Skupština Crne Gore, u protekla četiri mjeseca koliko je obavljao funkciju predsjednika parlamenta, dala impuls evropskim i evroatlantskim integracijama Crne Gore.

"Najveća vrijednost tokom mog mandata je nemanje bojkota. Ponosan sam na činjenicu da nijedan poslanik nije bojkotovao rad parlamenrta i kolegijuma, kao ni skupštinskih odbora", rekao je Pajović.

Napominje da mu je bila čast i zadovoljstvo što je bio na čelu parlamenta, navodeći kako vjeruje da nije iznevjerio očekivanje onih koji su glasali.

"Ovo nije moj posljednji radni dan. Za razliku od drugih, sačekaću novog predsjednika parlamenta i povesti ga do kabineta", rekao je Pajović.

Portal Analitika