Region

Novi detalji pucnjave na Radovića: Prvi pomagao Lazetić

Nikola Lazetić, bivši fudbaler i njegov blizak prijatelj Radisav Radović sjedeli su u restoranu nekoliko minuta prije nego što je napadač pokušao da ubije Radovića!
Novi detalji pucnjave na Radovića: Prvi pomagao Lazetić
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju beogradskog Kurira, Lazetić i ranjeni Crnogorac poznaju se godinama i prije pucnjave sjedeli su u istom restoranu.

- Dobri su prijatelji, a osim toga Radović, koji je poznat i po nadimku Mića Crnogorac, od Lazetića je kupio spa-centar. Često su sjedeli zajedno i imaju mnogo zajedničkih prijatelja - kaže sagovornik Kurira upućen u istragu. On navodi da će i Nikola Lazetić najvjerovatnije dobiti poziv za saslušanje, kako bi eventualno pomogao policiji da identifikuje i uhapsi napadača.

Očevidac koji se zatekao na mjestu pucnjave u srijedu uveče kaže da je Radović sam izašao iz restorana kad se začula pucnjava.

- Nikola je odmah skočio, istrčao napolje i dotrčao do ranjenog prijatelja - dodaje on.

Podsjetimo, nepoznati napadač  je ispalio najmanje četiri hica u pravcu Radovića, i to u trenutku kad je on sjeo za volan „porše kajena“ beogradskih tablica. Dva su završila u prozoru, a dva u donjem dijelu vrata sa strane vozača.

- Ranjeni Radović prebačen je na VMA i posle ukazane pomoći pušten je na kućno lečenje - potvrdio je sagovornik upućen u istragu.

Prema njegovim riječima, ovaj Nikšićanin je rekao policajcima da ne zna ko je niti zbog čega pucao u njega.

- Radović je odranije poznat policiji, i iako rodom iz Crne Gore, mnogo vremena provodi u Beogradu. Navodno, osim što je vlasnik spa-centra, bavi se i izdavanjem nekretnina - kaže izvor Kurira. Prema istom izvoru beogradska policija provjerava i da li je Radović umiješan u neke nelegalne poslove, kao i da li je pokušaj njegovog ubistva nastavak mafijaških obračuna, koje srpski mediji promovišu kao crnogorske.  

Portal Analitika