Region

Policajac djevojku četiri dana silovao i tukao u automobilu

Policajac djevojku četiri dana silovao i tukao u automobilu
Policajac djevojku četiri dana silovao i tukao u automobilu
Portal AnalitikaIzvor

Policajac Z. C. (43) iz Aleksinca uhapšen je zbog sumnje da je šest dana silovao i iživljavao se nad svojom djevojkom Z. R. (46) iz istog grada.

Z. C. je, kako se pretpostavlja zbog bolesne ljubomore, nesrećnu ženu držao zatočenu puna četiri dana u svom automobilu na periferiji Aleksinca, a potom dva dana u svom stanu, primoravajući je na seksualne odnose!

„Z. C. je bio jako ljubomoran, sumnjao je da njegova djevojka ima još nekog, pa ju je vjerovatno zbog toga prisiljavao na učestale seksualne odnose. Sve je počelo 26. oktobra, od kada ju je, pošto su se našli, držao zatočenu u kolima na periferiji Aleksinca puna četiri dana. On je, takođe, sve vrijeme sedeo sa njom u kolima da ne bi pobjegla i prisiljavao je na seks na sve moguće načine, pa često i na ponižavajuće“ , kaže za Blic izvor iz istrage.

U nedjelju, 30. oktobra, poslije četiri dana iživljavanja u automobilu, poveo ju je u njegov stan gdje je nastavio sa maltretiranjem i silovanjem. Nekako ga je namolila 31. oktobra, pa je otišla svojoj kući.

Kada je nesrećna žena došla svojoj kući, nije znala šta da radi, nije smela nikome da se povjeri. Ukućani, kada su je videli izmučenu i pretučenu, nagovorili su je da ode kod ljekara jer su bili zabrinuti za njeno zdravlje.

 

IZVOR: Blic.rs

foto: Blic.rs

 

Portal Analitika