Region

Policajac djevojku danima držao u automobilu i silovao

Policajac Z. C. (43) iz Aleksinca, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio silovanje, šest dana se seksualno iživljavao nad svojom djevojkom Z. R. (46).
Policajac djevojku danima držao u automobilu i silovao
Portal AnalitikaIzvor

On je, kako se pretpostavlja, nesrećnu ženu zbog ljubomore držao zatočenu puna četiri dana u svom automobilu na periferiji Aleksinca, a potom još dva dana u svom stanu, primoravajući je na učestale seksualne odnose.

''Z. C. je bio ljubomoran, sumnjao je da djevojka ima još nekog, pa ju je vjerovatno zbog toga prisiljavao na učestale seksualne odnose. Sve je počelo 26. oktobra. Pošto su se našli, držao ju je zatočenu u autu na periferiji Aleksinca puna četiri dana. On je, takođe, sve vrijeme sjedio sa njom u kolima da ne bi pobegla i prisiljavao je na seks na sve moguće, pa i na ponižavajuće načine'' kaže izvor portala Alo.

Ženu je sve vreme maltretirao, držeći je četiri dana bez hrane.

''Ona ništa nije jela puna četiri dana. Prinuđivao ju je na seks po nekoliko puta u toku dana. Ona se opirala, ali nije vrijedjelo. U nedjelju, 30.oktobra, odveo ju je u njegov stan, gdje je nastavio sa iživljavanjem. Šutnuo ju je po bubrezima, udario joj je nekoliko šamara. Ona ga je molila sve vrijeme da je pusti da ide, ali nije pristajao. Nekako ga je namolila 31. oktobra, pa je otišla svojoj kući'' dodaje njihov sagovornik.

Kada je došla kući, nije znala šta da radi, nije smjela nikome da se povjeri, ali su je ukućani, zabrinuti za njeno zdravlje, nagovorili da ode ljekaru. Kada je slučaj dospio do policije, Z. C. je priveden na saslušanje.

Suočen sa sumnjom da je počinio krivično djelo, on je sve negirao, pravdajući se da je sve bilo dobrovoljno i govoreći da nije bilo nikakve prisile ili nasilja. Ipak, određeno mu je zadržavanje u policiji do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Očekuje se da danas bude saslušan u Tužilaštvu, koje će se potom izjasniti da li će zatražiti određivanje pritvora i pokretanje istrage. (Alo)

Portal Analitika