Zabava

Kiki Lesendrić izazvao udes u Beogradu

Zoran Kiki Lesendrić, frontmen grupe "Piloti", izazvao je proteklog vikenda udes u Beogradu, u ulici Bulevar vojvode Mišića kod broja 17.
Kiki Lesendrić izazvao udes u Beogradu
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako "Alo!" saznaje, on je upravljao svojim automobilom marke "audi", kada je usljed nekontrolisane vožnje udario u tramvaj broj 13. Srećom, ni pjevač, ni putnici u gradskom prevozu nijesu povrijeđeni, a pričinjena je materijalna šteta od 200.000 dinara.

Kako otkriva izvor sa lica mjesta, pjevač je bio veoma iznerviran kada je vidio što je napravio.

- Sve se odigralo u nekoliko sekundi. Kiki nije vidio da ide tramvaj i zakucao se u njega. Skoro cio automobil je uništio, ali niko od ljudi koji su se vozili tramvajem, kao ni sam Lesendrić, nijesu povrijeđeni. Odmah je na lice mjesta pristigla policija, koja je obavila uviđaj, a zbog cijelog incidenta bio je zaustavljen saobraćaj u cijeloj ulici. Kiki je sve vrijeme bio nervozan, jer nije mogao da vjeruje da mu se to dogodilo. Policajci su Kikija testirali na alkohol, ali je ustanovljeno da Lesendrić nije bio pijan i da je do sudara došlo usljed neopreznosti - kaže izvor Alo koji je upućen u cijelu priču.

Portal Analitika