Crna hronika

Ulama uhapšen zbog pištolja

Baranin Mihail Ulama (21) uhapšen je preksinoć u Podgorici nakon što je policija u njegovoj jakni pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu. Uhapšeni je, prema saznanju Dnevnih novina, rođeni brat Vladimira Ulame, koji se zajedno sa Darkom Mijovićem, Zoranom Muhadinovićem, Markom Vujačićem i Bogdanom Milićem sumnjiči za otmicu Nemanje Medina koji je nestao 8. jula kada je automobilom "reno megan” krenuo ka Virpazaru.
Ulama uhapšen zbog pištolja
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako saznaju DN službenici Interventne jedinice Centra bezbjednosti Podgorica, preksinoć su oko 23.50 časova, intervenisali u Ulici Novaka Miloševa u Podgorici, ispred ugostiteljskog objekta "Haustor”, nakon što su dobili prijavu da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, odnosno tuče. 

Tom prilikom službenici Interventne jedinice lišili su slobode Ulamu, a pregledom djelova njegove odjeće u jakni koju je isti bio odbacio od sebe, pronađen pištolj proizvođača "Crvena zastava” kalibra 6.35 milimetra, kao i pet metaka u okviru. Provjerom je ustanovljeno da Ulama za pronađeni pištolj ne posjeduje dozvolu, odnosno da ga je imenovani držao u ilegalnom posjedu.

Uz konsultaciju sa dežurnim državnim tužiocem u Podgorici Ulami je na teret stavljeno krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivne materije.

DN

Portal Analitika