Politika

Mandić i Knežević traže hitan prijem kod Vučića

Predsjednici Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije Andrija Mandić i Milan Knežević uputili su pismo premijeru Srbije u kojem su zatražili hitan sastanak.
Mandić i Knežević traže hitan prijem kod Vučića
Portal AnalitikaIzvor

Mandić i Knežević su zatražili prijem kod Vučića kako bi mogli da ga upoznaju sa, kako kažu, nepodnošljivim položajem u kojem se nalaze, kao i sramotnom kampanjom koja se vodi protiv njih od strane medija iz Srbije, posebno ističući medije Pink i Informer.

“Srpski narod u Crnoj Gori, njegovi politički, kulturni i vjerski predstavnici izloženi su neviđenoj medijskoj i političkoj satanizaciji i progonu, i to ne samo od strane antisrpskog režima u Podgorici, nego i od strane medija i drugih centara moći iz Srbije”, navodi se u pismu koje je upućeno premijeru Srbije Aleksandru Vučiću. Pismo Pismo srpskom premijeru je upućeno preko Ambasade Republike Srbije u Podgorici.

Osim Mandića i Kneževića, kao potpisnici pisma su i predsjednik Političkog savjeta Nove Budimir Aleksić, kao predsjednik Instituta za srpsku kulturu, predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta Momčilo Vuksanović i Vladimir Božović, predsjednik Matice srpske, koji je blizak Demokratskom frontu.

Opširnije u Pobjedi

 

Portal Analitika