Abiznis

Podgoričanin poslao 3.000 kodova i dobio Mini One automobil

Pivara „Trebjesa“ uručila je danas treći, ujedno i poslednji Mini One automobil koji je dijeljen kao glavna mjesečna nagrada u sklopu nagradne igre „Sve je lako kad Nikšićko nagrađuje“. Ključevi vrijednog automobila pošli su u ruke Nebojši Tataru iz Podgorice, koji se danas kući odvezao novim autom, poklonom Pivare za lojalnost.
Podgoričanin poslao 3.000 kodova i dobio Mini One automobil
Portal AnalitikaIzvor

Ova nagradna igra jedna je od najvećih koju je Pivara „Trebjesa“ organizovala u poslednjoj deceniji, i to kako po novčanom fondu, tako i po odzivu potrošača. „Imamo se zaista čime pohvaliti – preko 700.000 kodova pristiglo je tokom tri mjeseca nagradne igre, u kojoj su učestvovali potrošači iz svih crnogorskih gradova. To pokazuje da imamo veliki broj ljubitelja Nikšićkog piva, ali i da su nagrade bile dovoljno primamljive za potrošače“, kazala je Anđela Kadović iz Pivare „Trebjesa“ povodom uručenja ključeva trećem dobitniku automobila.

Srećni dobitnik Nebojša Tatar primjer je da se upornost isplati. On je tokom nagradne igre poslao preko 3.000 kodova, a za potrošače ima jednu poruku – ko igra, ima pravo da se nada. „Učestvovali smo u nagradnoj igri sa velikim brojem kodova, ali je iznenađenje kada je izvučen baš naš broj bilo ogromno. Zahvalio bih Pivari na odličnoj nagradnoj igri i nadam se da će biti još sličnih akcija ove kompanije. Ne što je naše, ali jedno je Nikšićko pivo“, rekao je Tatar.

„Sve je lako kad Nikšićko nagrađuje“ nagradna igra jedna je od aktivnosti koju je Pivara realizovala u godini velikog jubileja, 120 godina nikšićkog pivarstva, s ciljem nagrađivanja lojalnosti potrošača. Nagradna igra trajala je od 10. jula do 10. oktobra.

Potrošači su učestvovali slanjem kodova sa flaše Nikšićkog piva i Nikšićkog Nefiltriranog na jedinstveni broj, a potom su kompjuterski izvlačeni dobitnici. Dvije glavne mjesečne nagrade, Mini One automobili, pošli su u Nikšić – Milutinu Jokiću i Biljani Ostojić, dok je treći uručen u Podgorici danas. Pored glavnih nagrada, uručeno je i 3.000 paketa piva.

 

 

 

Portal Analitika