Region

Stefanović: Premijer na bezbjednoj lokaciji

Aleksandar Vučić se nalazi na bezbjednoj lokaciji, rekao je večeras srpski ministar unutrašjih poslova Nebojša Stefanović povodom pronalaženja velike količine oružja u blizini porodične kuće premijera.
Stefanović: Premijer na bezbjednoj lokaciji
Portal AnalitikaIzvor

Ministar je izjavio da će od bezbjednosnih službi tražiti da saopšte informacije o tome, a "ako to ne mogu, nisu kadri da to urade, treba svi da se povuku".

"Rekao sam premijeru, ja sam spreman da se povučem u svakom trenutku - moje mjesto nije upitno - ali nije to bitno, nego suština", rekao je za RTS, Stefanović, koji je obišao mjesto gde je pronađeno oružje nedaleko od porodične kuće premijera u Jajincima.

Stefanović je dodao da premijer nikada nije želio da govori o svojoj bezbjednosti, prenosi Tanjug.

"On uživa fizičku zaštitu ljudi, ali to nije dovoljno - nije dovoljna u ovakvoj situaciji  morate imati obavještajnu zaštitu", rekao je on.

Kako je rekao da će zato da traži informacije "da nam bezbjednosne službe koje su nadležne daju dovoljno informacija, da vidimo šta je to što se dešava".

On je rekao da policija radi i radiće sve što je u njenoj moći, da dođe do svih činjenica, ali nije dovoljno ako nemaju dovoljno informacija od bezbjednosnih službi.

"Ako to ne mogu, nisu kadri da to urade treba svi da se povuku" poručio je Stefanović.

Portal Analitika