Društvo

Vujanović: Herceg Novi ima odličnu perspektivu

Predsjednik Crne Gore, Filip Vujanović, čestitao je čelnicima i građanima Herceg Novog Dan Opštine, i poručio da taj grad ima odličnu perspektivu.
Vujanović: Herceg Novi ima odličnu perspektivu
Portal AnalitikaIzvor

Prema njegovim riječima, problem kvalitetne hotelske ponude u tom gradu se sve više prevazilazi.

„Vrlo me raduje da se povećava kvalitet hotelske infrastrukture Herceg Novog. Ono što je izvjesno bio nedostajući problem kvalitetne hotelske ponude sve više se prevazilazi, sa šansom da Novi ima sjajnu ponudu koja je primjerena njegovim prirodnim ljepotama i turističkoj atraktivnosti“, rekao je Vujanović.

On je na svečanoj sjednici Skupštine Opštine Herceg Novi saopštio da je ubjeđen da veliki projekti, posebno onaj na Luštici i Porto Nov, idu odlično.

„Bićemo u prilici da kroz projekat u Kumboru dobijemo sadržaj koji će biti elitni i po svom kvalitetu značiti novi privlačni magnet za ove prostore i produžavaće turističku sezonu“, poručio je Vujanović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Na pitanje da prokomentariše da li je scenario u Herceg Novom pomalo nalik na onaj poslije izbora na državnom nivou, jer opozicija u tom gradu smatra da lokalna vlast nije pobijedila na ovim izborima i da nije dovoljno dobra da nastavi sa projektima razvoja, Vujanović je ocijenio da se uradilo mnogo, da su ambicije realne i da je u svim planovima ostvarilo ono što je na nivou mogućeg. 

“Ja želim i opoziciji i vlast da pokušaju da ostvare harmoniju u djelovanju unutar skupštine opštine za dobro svih građana. Moja informacija o onome što se radi u Novome je pozitivna i mislim da lokalna administracija čini maksimum da se poveća kvalitet života”, rekao je Vujanović.

Kako je kazao, ne zna šta je konkretna zamjerka opozicije, ali sve više je, dodao je Vujanović, da je moda da se parlament u danima proslave Dana Opštine bojkotuje od “ovih ili onih”

To, smatra on, nije dobro. 

“Ne razumijem šta se bojkotuje u Herceg Novom. Šta se moglo više uraditi, možda se nešto moglo i više uraditi, ja to ne znam, ali ne mislim da je bojkot način da se na to upozori”, zaključio je Vujanović. (Mina)

Portal Analitika