Politika

DPS: Medojević od straha dobio parcijalnu amneziju

“Nebojša Medojević očigledno od straha dobija parcijalnu amneziju, pa se danas prisjeća samo onoga što odgovara njegovoj odbrani i opravdanju koje je pripremio za svoje mentore u vidu video poruke koju bi valjda preko „Sputnjika“ trebalo da vide i oni koje ne smije direktno da kontaktira”, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.
 DPS: Medojević od straha dobio parcijalnu amneziju
Portal AnalitikaIzvor

“Parcijalna amnezija ga je spriječila da objasni građanima odakle u njegovom luksuznom „audiju“ i u rukama njegovog šure i vozača 100.000 dolara u kešu, kao i da se sjeća poziva „na juriš vrhovne komande DF-a“, koje su uputili njegovi politički saborci Andrija Mandić i Milan Knežević 14. oktobra sa podgoričkog Trga nezavisnosti. Pošto su očigledno Medojević, Mandić, Knežević i ostali potrošili silni novac dobijen od mentora i nalogodavaca, bez ikakvih rezultata osim onih u njihovim ličnim novčanicima, morala je da uslijedi serija opravdanja preko medija", navodi se u saopštenju.

U DPS-u razumiju da je Medojeviću prioritet da opravda finalni poraz njegove izdajničke politike, ali i strah od reakcije finansijera kada su uvidjeli da su se njihove pare trošile na luksuzne automobile, šverc deviza i ostala bahaćenja čelnika DF-a.

"Zato ne treba on da brine o dokazima koje o spriječenom terorističkom napadu imaju crnogorske institucije, već neka se usredsrijedi na pitanja koja mu već danima postavlja crnogorska javnost: odakle mu 100.000 dolara u kešu i automobil vrijedan skoro isto toliko, zašto je slagao američku organizaciju da je spriječio šverc eksploziva i oružja namijenjen za terorističke napade u Parizu, za čije je interese prizivao haos u Crnoj Gori... Ako je amnezija toliko uznapredovala, tu smo da ga podsjetimo”, zaključuje se u saopštenju

Portal Analitika