Košarka

DŽIKIĆ: Uz navijače do pobjede protiv Budućnosti

Trener košarkaša Partizana, Aleksandar Džikić, rekao je da njegov tim nije imao mnogo vremena da se spremi za Budućnost, ali je istakao da će ekipa dati sve od sebe da pobijedi u subotu u sedmom kolu Jadranske lige.
DŽIKIĆ: Uz navijače do pobjede protiv Budućnosti
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Budućnost ima velike ambicije ove sezone, njihov sastav je jasan pokazatelj toga. U rotaciji imaju osam vrlo iskusnih igrača, uz njih i najtalentovanije crnogorske mlade igrače. Sigurno su iskoristili slobodnu sedmicu u Evropi da se spreme za nas. Mi, nažalost, imamo manje vremena za pripremu, ali daćemo sve od sebe. Vjerujem da će navijači napuniti Halu sportova - rekao je Džikić za sajt kluba.

Partizan dočekuje Budućnost u novobeogradskoj hali "Ranko Žeravica", poslije gostovanja Bešiktašu u srijedu u FIBA Ligi šampiona. Crno-bijeli su u srijedu u Istanbulu doživjeli prvi poraz u sezoni, a u derbi meč sedmog kola regionalnog takmičenja obje ekipe ulaze sa svih šest pobjeda.

Frenk Robinson je kazao da sjutrašnji rival ima velike ambicije.

- Susrijećemo se sa ekipom koja je od početka sezone u dobroj formi i koja je pokazala velike ambicije. Na nama je da se poslije meča u Istanbulu što bolje pripremimo i damo svoj maksimum pred našim navijačima - rekao je Robinson.

Portal Analitika