Košarka

ŠEHOVIĆ: Ne tražimo alibi, idemo po nove bodove!

Derbi sedmog kola ABA lige između Budućnost Volija i Partizana igra se u subotu od 21 sat, u Beogradu. Kapiten “plavih”, Suad Šehović, poštuje rivala i dodaje da u srpsku prijestonicu idu po dva nova boda.
ŠEHOVIĆ: Ne tražimo alibi, idemo po nove bodove!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Derbi kola, utakmica dvije ekipe koje još nijesu osjetile gorčinu poraza. Ali, poslije ove biće jedna poražena. Ja se nadam da to nećemo biti mi. Poštujemo ekipu Partizana, ali smo svjesni naših kvaliteta i problema koji nas prate od početka sezone, tako da ne tražimo nikakav alibi. Spremni smo. Danas putujemo i uradićemo sve da osvojimo dva nova boda - ističe Šehović.

Kapiten blagu prednost daje domaćinu i dodaje da su obje ekipe ujednačenih kvaliteta.

- Sigurno da su oni blagi favoriti. Znamo njhovu publiku, znamo koliko je vruć teren u Beogradu. Igraće u drugoj dvorani koja je dosta akustičnija i da kažem sigurno “domaćinskija” od “Pionira”, tako da blagu prednost zbog toga dajem njima. Po kvalitetu mislim da smo tu neđe. Oni imaju motor ekipe, Hačera, koji vuče i koji je veliki potrošač lopti i razigrava sve igrače - nezgodnu centarsku liniju koja je opasna i spolja i unutra - tako da, biće jedna lijepa utakmica i ako izdržimo i pritisak publike i njihovu agresivnu odbranu, mislim da ćemo biti bliži pobjedi - zaključio je Šehović.

A.P.

Portal Analitika