Zabava

Bregović otkrio zašto više nije prijatelj sa Emirom Kusturicom

Čuveni kantautor Goran Bregović otvorio je dušu za “Nedeljnik”, a u opširnom intervjuu govorio je mnogim interesantnim stvarima.
Bregović otkrio zašto više nije prijatelj sa Emirom Kusturicom
Portal AnalitikaIzvor

Bregović se osvrnuo i na prekid prijateljstva sa svojim kumom, Emirom Kusturicom. O tom sukobu nikada nije govorio javno, iako je u prošlosti znao opako da odgovara ljudima.

– Kusta kad me pljuje zna čak biti nekad i duhovit. Ja mu želim dobro. Ne znam da li on meni želi dobro, ali ja njemu želim. Bio mi je kum na vjenčanju, i ja ne mogu da se dovedem u stanje da javno za kuma kažem nešto loše mada bi možda mogao to uraditi i bolje od njega”, rekao je Bregović za Nedeljnik i dodaje:

– Nas svijet neće pamtiti po tome šta je ko rekao. Pamtiće njega šta je od filmova režirao i šta sam ja od muzike snimio. A to ko je šta rekao, to ne traje ni to jedno popodne i moguće da će mu biti čak jednom i žao zbog toga. Zbilja smo uradili tri dobra filma koja markiraju ovu kinematografiju elegantno i lijepo. Ja bih volio da je on i sada napravio dobar film. Pretpostavljam da mu i oni koji ga ne vole žele da je to dobar film. Jer svi bi voljeli da on napokon napravi dobar film – naveo je on.

Portal Analitika