Turizam

Podgorica: Lokalno takmičenje barmena u Hard Rock Cafe-u

''Hard Rock International iskreno vjeruje da su zaposleni širom svijeta njegovi glavni aduti! Sa naglasakom na ove istinske „rock zvijezde“, Hard Rock Podgorica s ponosom pokreće lokalnu BARocker kampanju i svoju prvu bitku u takmičenju za najboljeg barmena'', rečeno je u saopštenju Hard Rock Cafe-a.
Podgorica: Lokalno takmičenje barmena u Hard Rock Cafe-u
Portal AnalitikaIzvor

Tokom mjeseca oktobra, stotine Hard Rock top barmena iz cijeloga svijeta zauzeće svoje mjesto iza šanka i predstaviti svoje fantastične vještine za šansu da se krunišu kao Hard Rock najbolji barmen 2016.
 
''U petak, 28. oktobra 2016., Hard Rock Cafe Podgorica održaće svoj lokalni krug takmičenja. Ocjenjivanje se vrši na osnovu ključnih komponenti, koje uključuju poznavanje recepture, tačnost, brzinu i naravno atraktivnost i harizmu. Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na lokalno takmičenje barmena BaRocker u petak, 28. oktobra od 20h u Hard Rock Cafe Podgorica'', ističe se u saopštenju.

Kako su najavili u ulozi sudija, pored stručnjaka iz oblasti ugostiteljstva Nikole Merdovića i Predraga Tripkovića, biće crnogorska pjevačica Vadana Vučinić. Program će voditi  Dušica Vugdelić, a u muzičkom dijelu programa nastupiće DJ Mr Jools.

Portal Analitika