Ostalo

''Verde Complex'' odobrio popust za Školu plivanja i vaterpola u Podgorici

Škola plivanja i vaterpola u Podgorici zvanično će početi sa radom u ponedjeljak 31. oktobra na zatvorenom bazenu Verde Complex-a.
''Verde Complex'' odobrio popust za Školu plivanja i vaterpola u Podgorici
Portal AnalitikaIzvor

Izvršna direktorica Verde Complex-a Milena Brajović kazala je u razgovoru za PRVA TV da u toku upis dječaka i djevojčica uzrasta od 8 do 14 godina, i da mjesečna članarina iznosi 40 eura.

''S obzirom na to da će Vaterpolo i plivački savez Crne Gore obezbijediti licencirane trenere i da će snositi troškove njihovog angažovanja, kompanija Verde Complex je odlučila da da popust od 20 posto na prvobitnu cijenu koju smo formirali, tako da sada mjesečna članarina iznosi 40 eura. Ovo je minimalna cijena s obzirom na troškove koje jedan ovakav objekat nosi, jer ovaj bazen ispunjava najstrožije i najsavremenije kriterijume za rad.

Takođe, svima nama je cilj da popularizujemo plivački i vaterpolo sport u Glavnom gradu. Dakle, školu u Podgorici vodiće licencirani treneri Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, konkretno radi se o gospodinu Mladenu Klikovcu koji je predsjednik Stručnog savjeta za plivanje pri VPSCG i član stručnog štaba vaterpolo reprezentacije, čovjek sa dugogodišnjom internacionalnom karijerom, sa ogromnim iskustvom. Definitivno neko ko uliva sigurnost i povjerenje, prvenstveno roditeljima, a onda i samoj djeci'', kazala je Brajović.

Prije mjesec dana zvanično je otvoren Verde Complex u sklopu kojeg je projektovan zatvoreni polu-olimpijski bazen.

''Definitivno je ovo nešto što je bilo potrebno Glavnom gradu, što pokazuje i ogromno interesovanje naših sugrađana. Mi se nijesmo samo zaustavili na korišćenju bazena u rekreativne svrhe za odrasle, već smo pripremili program za najmlađe. U ovom početnom periodu to je taj uzrast djece koja će moći da se prijave, a u zavisnosti od interesovanja u nekom narednom periodu formiraćemo i grupe za mlađe odnosno starije uzraste, jer sve to zahtijeva posebnu organizaciju.

Sa ovim terminima koje smo odredili htjeli smo izađemo svima u susret, jer ima djece koja idu prijepodne i popodne u školu'', zaključila je direktorica Verde Complex-a Milena Brajović.

Škola će raditi tri puta sedmično (ponedjeljak, srijeda i petak) u dva termina od 10 do 11 sati i od 16 do 17 sati. Upis se može vršiti na recepciji bazena, a potrebne su dvije slike, izvod iz matične knjige rođenih i ljekarsko uvjerenje.

Portal Analitika