Društvo

Crnogorski službenici zauzeše invalidima sva mjesta

Gdje god parking vidis tu auto posadi, pa makar bilo mjesto za osobe sa invaliditetom - očigledno je misao kojom se vode crnogorski službenici.
Crnogorski službenici zauzeše invalidima sva mjesta
Portal AnalitikaIzvor

Mogao bi se povući argument, da na slabije obilježenim mjestima kao na primjer kod automobila registarskih oznaka PG - MN 405, osoba u žurbi ne primijeti obilježeno mjesto, što svakako ne osporava kršenje zakona. Međutim kod slučaja vozila PG - MN 077 gdje je jasno sa obije strane odvojeno parking mjesto za osobe za invaliditetom radi se o jasnom iskorišćavanju položaja i bahaćenju crnogorskih službenika.

parking-2

Takođe bitno je nagovijestiti da pri zumiranju fotografija na automobilima se ne vidi naljepnica koju moraju posjedovati vozila koja koriste ili prevoze osobe sa invaliditetom. Takođe nedostatak naljepnica potvrđuju i osobe koje su fotografije proslijedile Facebook stranici ''Podgorički vremeplov''.

parking-3

Vrlo vjerovatno da njima nije ni bitno gdje će se parkirati, ali bi interesantno bilo vidjeti kakva bi situacija bila da se nađu sa druge strane volana, da pored svih poteškoća sa kojima moraju da se srijeću u saobraćaju ne mogu naći to jedno slobodno mjesto koje je za njih previđeno.

Portal Analitika