Košarka

Cedevita dala otkaz trojici velikih pojačanja!

Cedevita nema vremena za čekanje, u ABA ligi je doživjela tri poraza u prvih šest kola, pa je uprava zagrebačkog kluba odlučila da napravi radikalan rez i zahvali se trojici igrača koji su ljetos predstavljali kao velika pojačanja.
Cedevita dala otkaz trojici velikih pojačanja!
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše Indeks.hr, Skoti Hopson može da pronađe novi klub, a na Dejvida Stoktona i Duju Dukana se ne računa i oni mogu da igraju za drugi tim, koji se takmiči u hrvatskom prvenstvu.

"Moramo da napravimo zaokret. Nisu samo ova trojica igrača kriva, nego cijela ekipa na čelu sa mnom", rekao je trener Veljko Mršić.

Predsjednik kluba Mladen Veber je bio još konkretniji.

"Ovim otvaramo mogućnost da dovedemo igrače koji neće biti tako negativno rješenje kao ova trojica. Priznajemo da smo imali lošu selekciju, priznajemo grešku i moramo nešto preduzeti. Hopson je predobar igrač da bismo ga zadržali ako ekipa sa njim ne funkcioniše. Uvijek u ovakvim situacijama ceh plaća stranac od kojeg se najviše očekuje", rekao je Veberza Večernji list.

Stokton i Dukan imaju dugoročnije ugovore, pa im se neće uručivati otkaz, već je predloženo da se pridruže rezervnom sastavu.

Portal Analitika