Fudbal

Murinjo: Moj život u Mančesteru je katastrofa

Jedna pobjeda u šest posljednjih takmičarskih mečeva. Prilično mršav učinak najvećeg engleskog kluba zaljuljao je klupu Žozea Murinja. Bar tako misle ostrvski mediji.
Murinjo: Moj život u Mančesteru je katastrofa
Portal AnalitikaIzvor

Međutim, sigurno je da na Old Trafordu, bar za sada, ne razmišljaju u tom pravcu. Vjeruju u rezultatsko vaskrsenje, kao što i Murinjo vjeruje da će mu život u Mančesteru uskoro biti lakši.

„Život u Mančersteru za mene je katastrofa. Paparaci su na svakom koraku i to mi smeta, jer bi ponekad želio da prošetam, ali ne mogu. Želio bih da pređem most i odem u restoran. Ali ne mogu, pa je stvarno teško. Imam aplikaciju za dostavu hrane, pa se tako snalazim“, poručio je Murinjo u intervju za Skaj Sport.

Još jedan problem za Portugalca predstavlja činjenica da još živi u hotelu, jer njegova supruga Tami i on još nisu našli prikladan stan. Superuga mu je trenutno u Londonu.

„Moja ćerka će sljedeće sedmice da napuni 20 godina, a sin će za nekoliko mjeseci napuniti 17. Oni u Londonu idu u škole, fakultete, imaju prijatelje. Ne mogu ih više pratiti kao nekada“, dodao je Murinjo.

Portal Analitika