Crna hronika

Ko je Mario Milošević koji stoji iza ubistva Radomira Đuričkovića?

Podgorička policija utvrdila je da iza ubistva Cetinjanina Radomira Đuričkovića stoji kotorski „kavački klan“, po čijem nalogu je, kako se osnovano sumnja, Podgoričanin Mario Milošević (35) finansirao i organizovao zločin.
Ko je Mario Milošević koji stoji iza ubistva Radomira Đuričkovića?
Portal AnalitikaIzvor

Mario Milošević, bivši karatista Budućnosti, od ranije je poznat policiji. Prije 14 godina uhapšen je zbog ubistva Podgoričanina Andrije Mijovića (24) u Budvi, na šetalištu koje je bilo puno turista. Tada je i teško ranio sugrađanina Aleksandra Bokana. Prošle godine je bio osumnjičen da je sa još tri za sada nepoznate osobe oteo i mučio dvojicu švedskih državljana u namjeri da od njih iznudi 250.000 eura. Prije pet godina uhapšen je zbog sumnje da je na Bulevaru Ivana Crnojevića pokušao da ubije Iliju Popovića.

Milošević je tada, nakon kraće prepirke, u Popovića ispalio tri hica iz pištolja i pobjegao. Meci su ga pogodili u noge. U oktobru prošle godine hapšen je zbog sumnje da je u „Siti pabu“ u centru Podgorice pretukao sugrađanina Đorđa Milačića. Milošević je drškom pištolja udario Milačića ispod oka.

Osim Miloševića, istražitelji intenzivno tragaju i za Cetinjanima Vukanom Vujačićem (21) i Igorom Mašanovićem (20) zbog sumnje da su učestvovali u egzekuciji. Prema saznanjima

Pobjede, inspektori ne isključuju mogućnost da je neko od njih i direktni izvršilac ubistva Đuričkovića koji je bio blizak „škaljarskoj grupi“.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

Portal Analitika