Društvo

Pogledajte kada nas očekuje promjena vremena

Danas, u srijedu nas očekuje umjereno do pretežno oblačno, uglavnom krajem dana i tokom noći povremeno kiša, lokalno je moguća i grmljavina, saopštavaju iz hidrometeorološkog zavoda Crne Gore.
Pogledajte kada nas očekuje promjena vremena
Portal AnalitikaIzvor

Vjetar slab do umjeren, južnih smjerova, krajem dana u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, tokom noći na udare jak. Jutarnja temperatura vazduha od 6 do 16, najviša dnevna od 13 do 23 stepena. 
U Podgorici je krajem dana i tokom noći moguća slaba kiša. U noćnim satima sjeveroistočni vjetar u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha oko 13, najviša dnevna oko 22 stepena.

Sjutra, u četvrtak će u južnim predjelima postepeno razvedravanje i sunčani periodi. Na sjeveru će biti umjereno do pretežno oblačno i ponegdje slaba kiša, a krajem dana i tokom noći u višim predjelima moguća je i po koja sniježna pahulja, saopštavaju iz hidrometeorološkog zavoda. Vjetar umjeren do jak, na udare i veoma jak, sjeveroistočni i sjeverni. Jutarnja temperatura vazduha od 3 do 18, najviša dnevna od 5 do 22 stepena. 
U Podgorici će biti promjenljivo oblačno, poslijepodne sunčani periodi. Vjetar sjeveroistočni, umjeren do jak. Jutarnja temperatura vazduha oko 15, najviša dnevna oko 19 stepeni. 

Portal Analitika