Društvo

Crnogorski Telekom donirao sredstva Kliničkom centru Crne Gore

Crnogorski Telekom je donirao sredstva u iznosu od 12.500eura Kliničkom centru Crne Gore za pomoć u rekonstrukciji Centra za digestivnu hirurgiju.
Crnogorski Telekom donirao sredstva Kliničkom centru Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Na nedavnom otvaranju rekonstruisanog odjeljenja, direktor Kliničkog centra Ranko Lazović uručio je zahvalnicu izvršnom direktoru Crnogorskog Telekoma, Miliji Zekoviću i drugim donatorima koji su dali podršku ovoj važnoj inicijativi.

Donacija Crnogorskog Telekoma ovoj zdravstvenoj ustanovi realizovana je povodom obilježavanja desetogodišnjice „T“ brenda u Crnoj Gori, čime se nastavlja dobra praksa kompanije kada je u pitanju podrška zdravstvenom sistemu Crne Gore. Kompanija će nastaviti kvalitetnu saradnju sa Kliničkim centrom Crne Gore i već sada planira novu donaciju, koja će uskoro biti realizovana.

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje je Telekom ostvario u proteklom periodu u dijelu društveno odgovornog poslovanja, za koje je, zajedno sa sponzorstvima,opredijelio više od 8.5 miliona eura u proteklih deset godina.

Aktivnosti o društveno odgovornom poslovanju kompanije predstavljene su u novoj publikaciji, pripremljenoj povodom obilježavanja ovog jubileja i dostupna je na sajtu kompanije.

 

Portal Analitika