Fudbal

FK Partizan ima novog predsjednika, Brnović u UO

Predsjednik JSD Partizan Milorad Vučelić izabran je u poneđeljak i na funkciju predsjednika fudbalskog kluba Partizan.
FK Partizan ima novog predsjednika, Brnović u UO
Portal AnalitikaIzvor

Tek iz trećeg pokušaja Skupština Partizana uspjela je da u SC Teleoptik izabere novog predsjednika. Skupštini je prisustvovalo 33 od ukupno 65 delegata, a Vučelić je dobio 30 glasova, dok su preostala tri delegata bila uzdržana, piše B92.

Prethodne dvije Skupštine pratile su brojne svađe, sukobi i nedostatak kvoruma za održavanje. U igri za prvog čovjeka kluba bila su dva kandidata, aktuelni predsjednik privremene uprave i prvi čovjek Sportskog društva Milorad Vučelić i predvodnik opozicije Nenad Bjeković, bivši fudbaler, trener i sportski direktor crno-bijelih. 

Bjeković i njegova frakcija nisu se ni pojavili na Skupštini u Teleoptiku. 

Kako je Vučelić saopštio u prvom obraćanju sa mjesta predsjednika, Upravni odbor kluba činiće Vladimir Vuletić, Milan Obućina, Nebojša Petrović, Branko Brnović, Dragoljub Trailović, Dušan Jovanović i Goran Škodrić. 

Za počasnog predsjednika izabran je Ivan Ćurković. 

"Nastavićemo proces finansijske konsolidacije, nastavićemo sa sponzorskim ugovorima koje smo na početku donijeli. Očekujemo podršku svih članova skupštine, kao i nadležnih u gradu, republici i Fudbalskom savezu Srbije", rekao je Vučelić poslije izbora za predsjednika kluba.

B92.net

Portal Analitika