Svijet

U požaru su sve izgubili: Katarina prodaje svoju nevinost da bi pomogla porodici

Iako je cijena dostigla skoro pola miliona dolara, ona još uvijek čeka "pravog"...
U požaru su sve izgubili: Katarina prodaje svoju nevinost da bi pomogla porodici
Portal AnalitikaIzvor

Katarina Stun iz Sijetla odlučila je da proda svoju nevinost kako bi pomogla svojoj porodici. 

Naime, njima je prije dvije godine požar potpuno uništio kuću, što ih je dovelo u velike finansijske probleme. Katarina se zbog toga odlučila na ovaj radikalan potez. 

"Ljudi kažu da bi to trebalo učiniti iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi - iz ljubavi prema svojoj porodici", rekla je dvadesetogodišnja djevojka za CNN.

Ona je kontaktirala poznatog američkog vlasnika bordela Denisa Hofa, koji joj je dozvolio da to učini u jednom od njegovih lokala, ali pod uslovom da pola svote pripadne njemu. 

Katarina je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi, gdje živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok se aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD-u gdje se to može legalno uraditi. 

"Imam pravo da radim sa svojim tijelom šta želim, a možete li da me krivite u ovakvoj ekonomiji?", pita se Katarina, a sa njom se slaže i Hof. 

"To je njen izbor. Ne mislim da je dobro da djevojka popije 6 tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a... Ako ona svoju želi da proda, mislim da je to super", kaže on. 

Cijena njene nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, ali Katarina još uvijek čeka. 

"Nije stvar samo u novcu. Čekam čovjeka sa kojim ću osjetiti povezanost, da iskustvo bude posebno za nas oboje", otkrila je djevojka, koja u bordelu namjerava da ostane neko vrijeme i nakon što proda svoju nevinost. 

"Planiram da ostanem ovdje još pet godina, želim da studiram pravo u budućnosti", odlučna je Katarina.

 </p>

Portal Analitika