Region

Razjareni roditelj prijetio osmacima jer ne vole njegovog sina nasilnika

Učenici Osnovne škole "Branko Radičević" u Vranju uznemireni su zbog incidenta koji se dogodio 21. oktobra popodne, kada je roditelj S.K. zbog neslaganja i netrpeljivosti njegovog sina sa nekim vršnjacima u osmom razredu prijetio učenicima.
Razjareni roditelj prijetio osmacima jer ne vole njegovog sina nasilnika
Portal AnalitikaIzvor

Sredovječni roditelj bahato je banuo u školu i verbalnim deliktom priprijetio učenicima osmog jedan odeljenja "da više ne diraju i uznemiravaju njegovog sina". Odmah poslije incidenta školska uprava pozvala je policiju, pa je patrola ubrzo stigla u takozvanu šestu školu u naselju Ogledna stanica u Vranju.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković potvrdio je da su đaci škole bili svedoci nemilog slučaja, bahatog i nasilničkog ponašanja pobjesnelog sredovječnog muškarca.

„ Nemio slučaj prijavljen je Policijskoj upravi. Kada bude utvrđeno činjenično stanje, pripadnici MUP-a procesuiraće slučaj i preduzeti odgovarajuće zakonske radnje, o čemu će biti obaviještena javnost“,  rekao je Dragan Stamenković.

Prema nezvaničnim saznanjima,većina maturanata iz odjeljenja nije u dobrim odnosima sa dječakom. Navodno omraženog dječaka mnogi učenici ne trpe zbog nasilničkog ponašanja i nediscipline i vidno ga izbjegavaju. Dječak nasilnog roditelja navodno je ranije prijetio pojedinim đacima u školi, naročito vršnjacima u odjeljenju. Policija je jednom prilikom bila prinuđena da interveniše ,jer je maloljetni nasilnik prijetio učeniku S.T. Ispostavilo se da je đak dijete prosvetnog radnika iz Vranja.

„ Nisam prisustvovao incidentu, ali su mi kolege sve ispričale. Osuđujem roditelja što je nekulturno i siledžijski uplašio i uznemirio učenike. Kolege su mi rekle da je roditelj siledžija verbalno napao i prijetio djevojčicama škole. Nedopustivo je da roditelj napada mirne i disciplinovane učenike, pogotovo što se zna da se njegov sin nasilnički ponaša. U nekoliko navrata protiv njegovog sina preduzete su disciplinske mjere i školska uprava ga je kažnjavala. I njegov stariji brat bio je problematičan“, rekao je profesor ove škole.

Portal Analitika