Crna hronika

Vučić: Sarađivaćemo sa Crnom Gorom, imamo nove informacije!

Srpski premijer Aleksandar Vučić izjavio je da su počeli saradnju sa crnogorskim organima u slučaju pokušaja terorističkog napada. Vučić je na konferenciji za novinare rekao da su došli u posljednjih 24 sata do određenih informacija, koje zbog istrage nije mogao da saopšti. Kako navodi, došli su do nekih stvari do kojih Crna Gora nije došla.
Vučić: Sarađivaćemo sa Crnom Gorom, imamo nove informacije!
Portal AnalitikaIzvor

Vučić kaže da će on tim povodom najvjerovatnije u nedjelju obratiti javnosti, kao i da će to uraditi možda i neko od nadležnih organa.

"Srbija i Crna Gora će sarađivati, u to nema nikakve sumnje“, rekao je Vučić. 

Premijer Crne Gore Milo Đukanović rekao je juče da je donijet zaključak da o slučaju uhapšene grupe s Bratislavom Dikićem na čelu treba obavijestiti Srbiju.

On je to izjavio poslije sastanka s direktorima Agencije za nacionalnu bezbjednost i policije, uz napomenu da je dobio informacije koje su ga učvrstile u uvjerenju da je aktivnost jedne kriminalne grupe ljudi koja je pokušala da organizuje kriminalnu grupu i da sprovede terorističke akte na prostoru Crne Gore bila akcija koja je opasno prijetila i državi i nacionalnoj bezbjednosti.

 

Portal Analitika