Muzika

“Parni Valjak” novim singlom svima donosi osmijeh na lice!

Nakon 40 punih godina vrlo bogate koncertne i diskografske karijere, Parni Valjak ne prestaje da oduševljava fanove izvanrednim novim pjesmama.
“Parni Valjak” novim singlom svima donosi osmijeh na lice!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nakon sjajnog singla "Prolazi sve, zar ne?" i svevremenske rok balade "Za malo nježnosti", Parni Valjak nam donosi singl "Opet se smijem" koji će svim slušaocima donijeti osmijeh na lice.

Izrazito pozitivna pjesma protkana ljubavnom tematikom autorsko je djelo Huseina Hasanefendića Husa kojem niti nakon nebrojenih hitova ne ponestaje inspiracije, te uvijek iznova oduševljava sjajnim pjesmama. Uvijek upečatljivi Aki Rahimovski svojim je vokalom dodao novu emocionalnu dimenziju ovoj pjesmi koja će zasigurno oduševiti stare fanove ovog benda, ali će im i donijeti veliki broj novih obožavalaca.

"Opet se smijem" je pjesma koja je snimljena u Novom Mestu i sasvim sigurno će postati neizostavan dio koncertnog repertoara zagrebačkih rokera.

Parni Valjak prošle je godine proslavio 40. godišnjicu velikim akustičnim i električnim koncertima u Hrvatskoj i regiji, a fanove su počastili i s dva velika boks seta iz prestižne edicije "Original Album Collection" na kojima se nalazi 9 studijskih i 2 live albuma Parnog Valjka, s čak 115 pjesama.

Novi singl je dokaz da ovom bendu kreativne energije ne nedostaje i da će ovoj zaista impozantnoj brojci dodati još mnogo, mnogo pravih hitova na radost svih mnogobrojnih obožavalaca.

Novim singlom Parni Valjak najavljuje spektakularni koncert u splitskoj “Spaladium Areni” koji će se održati u subotu, 19. novembra. Ulaznice za ovaj koncert potražite na prodajnim mjestima eventim.hr.

Portal Analitika