Zabava

Stiže treća beba u kraljevsku familiju!

U kraljevskoj porodici vlada prava euforija. Samo godinu i po nakon rođenja princeze Šarlote vojvotkinja Ketrin ponovo je u blaženom stanju. Vijest o trećoj prinovi Kejt Midlton i princa Vilijama prvi je donio magazin Life and Style Weekly.
Stiže treća beba u kraljevsku familiju!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

"Kejt Midlton očekuje treće dijete", piše spomenuti magazin navodeći da vijest nije pretjerano oduševila Kejtinu sestru Pipu koja smatra da će još jedna kraljevska beba zasjeniti njeno skorašnje vjenčanje s Džejmesom Metjuzom.

"Pipa je zabrinuta da će Kejtina trudnoća zasjeniti vjenčanje. Ona očajno želi da fokus bude na njoj, a ne na trudničkom stomaku njene sestre", kazao je izvor.

Zbog svega postoji mogućnost da Pipa odloži vjenčanje sve dok na svijet ne stigne treća beba Kejt i Vilijama. "Pipa sve planira u odnosu na Kejt", dodao je izvor za Life and Style magazin.

Nova trudnoća dovela je sa sobom i nove probleme za lijepu vojvotkinju. Naime, prema pisanjima svjetskih tabloida Kejt teži svega 40-ak kilograma, a razlog njene pretjerane mršavosti su problemi u trudnoći. Kejt ne jede dovoljno zbog čega je izgubila dosta na težini. Zbog brige oko kćeri njena majka Kerol Midlton preselila se na kraljevsko imanje kako bi zajedno s Vilijamom brinula o njoj i njenom zdravstvenom stanju kako bi s trudnoćom sve prošlo u najboljem redu.

Vijest o prinovi u kraljevskoj familiji za sada nijesu potvrdili njeni članovi, ali ni Kensingtonska Palata. Sve u svemu, ako se informacije pokažu istinitima, sigurni smo da će se prinovi najviše obradovati trogodišnji princ Džordž i jednoipogodišnja sestrica Šarlota.

Foto: www.mirror.co.uk

Portal Analitika