Fudbal

Murinjo: Novinari, valja li Pogba sad?

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo iskoristio je odličnu partiju Pola Pogbe protiv Fenerbahčea da isproziva novinare.
Murinjo: Novinari, valja li Pogba sad?
Portal AnalitikaIzvor

Engleski mediji su prethodnih neđelja često kritikovali Francuza kojeg je Murinjo platio 105 miliona eura zbog slabe forme na povratku na Old Traford. Međutim, on je u četvrtak uveče bio dvostruki strijelac u ubjedljivoj pobjedi Junajteda od 4:1 nad turskim timom, u trećem kolu Grupe A Lige Evrope.

"Prije dva dana, on je bio najgori igrač u Premijer Ligi, a samo 48 sati kasnije je fenomenalan. Slušajte, potrebno mu je vrijeme. Radio sam u Italiji, znam sve slabosti te lige. Biti pet godina najbolji u Italiji, a potom se vratiti u Premijer Ligu nije lako. Nijesam ni očekivao da će se adaptirati dok pucnem prstima. Čak i najboljim igračima je potrebno vrijeme", rekao je Murinjo. 

Junajted dijeli prvu poziciju u grupi sa Fejenordom sa po šest bodova, Fenerbahče ima četiri, a jedan je osvojila ukrajinska Zarja. "Crveni đavoli" u sljedećem kolu gostuju u Istanbulu, 3. novembra.

Portal Analitika