Politika

DPS o Medojeviću: Izdaja kao porodični biznis

Krivična prijava podnijeta protiv najbližih saradnika i srodnika Nebojše Medojevića, još jedna je potvrda navoda DPS-a da je Demokratski front svoju kampanju finansirao nelegalnim novcem dobijenim iz inostranstva, saopšteno je Portalu Analitika iz službe za informisanje DPS-a.
DPS o Medojeviću: Izdaja kao porodični biznis
Portal AnalitikaIzvor

-Zato ne iznenađuje da je nabliži saradnik Nebojše Medojevića, njegov vozač i šurak, dan nakon izbora, u novom automobilu marke „audi“ zaustavljen sa 30.000 američkih dolara i 18.000 eura. Ovaj skandalozni slučaj očigledno nije bio dovoljan razlog  da se oglasi Nebojša Medojević. Vjerovatno, u  strahu da će to dodatno rasvijetliti priču o stranim finansijerima koji su davali novac čelnicima Demokratskog fronta da rade protiv svoje države,  Medojević, umjesto da objasni odakle toliki novac, pokušava da  pažnju javnosti odvuče tako što ismijava američku donaciju  školi “Vladimir Nazor”. I pored svega, činjenice se ne mogu sakriti – jer  gdje je Medojević  tu je i „prljavi novac“: od mafijaških klanova i kontroverznih tajkuna koji su ga po Beogradu plaćali, preko kamata koje je zelenašenjem otimao, do desetina hiljada dolara dobijenih od stranih mentora u zamjenu za  izdaju svoje zemlje- navodi se u saopštenju i dodaje da su čelnici DF u zabludi ako smatraju da se okončanjem izbora zatvorila priča o njihovoj nečasnoj ulozi stranih plaćenika.

“Demokratska partija socijalista će insistirati da svaki slučaj podrivanja države finansiranjem iz nelegalnih tokova dobije adekvatan pravni epilog i sa pažnjom očekuje rezultat najavljene tužilačke istrage. Kad se slegne zaglušujuća politikantska buka Medojevića i društva, ostaće im ipak suočavanje sa pravnom državom na čemu toliko insistiraju”, naglašava se u saopštenju. 

Portal Analitika