Crna hronika

Nikšić: Uhapšen M.L, oduzeto 100 grama heroina i 500 grama marihuane

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge i krijumčarenja su, u sadejstvu sa službenicima Centra bezbjednosti Nikšić i Odeljenja granične bezbjednosti Nikšić, u kući M.L. (30) iz Nikšića pronašli oko 100 grama heroina i oko 500 grama marihuane. M.L. je lišen slobode.
Nikšić: Uhapšen M.L, oduzeto 100 grama heroina i 500 grama marihuane
Portal AnalitikaIzvor

Naime, policijski službenici su, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres kuće, drugih prostorija i dvorišnog prostora koje koristi M.L. u naselju Duklo. Pretresom je pronađeno i oduzeto oko 100 grama bruto mase praškaste materije svijetlo braon boje za koju se sumnja da je opojna droga heroin, kao i oko pola kilograma bruto mase suve biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

O navedenom događaju obaviješten je državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu  u Podgorici koji se izjasnio da se M.L. liši slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

M.L. je stoga lišen slobode i uz krivičnu prijavu je priveden nadležnom tužiocu.

Oduzeti heroin i marihuana upućeni su Forenzičkom centru radi vještačenja.

Portal Analitika