Košarka

BOŠKOVIĆ: Kvalitetniji smo, osim pobjede očekujem dobru igru

Budućnost Bemaks je favorit protiv Badela 1862 i sve osim pobjede bilo bi iznenađenje, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković. Podgorički i skopski tim odigraće sjutra u univerziteskom sportsko-kulturnom centru utakmicu trećeg kola WABA lige. Bošković je kazao da se Badel u prelaznom roku značajno pojačao i da je puno jači nego u prethodne dvije sezone.
BOŠKOVIĆ: Kvalitetniji smo, osim pobjede očekujem dobru igru
Portal AnalitikaIzvor

"Kvalitetniji smo i sjutra, osim pobjede, očekujem da se pokažemo u što boljem svjetlu. Naročito, jer se još tražimo kao ekipa i nijesmo imali ni mnogo utakmica u pripremnom periodu. Nedosteje nam što više mečeva, a prošle nedjelje nijesmo ni bili u kompletnom sastavu. Biće interesantno vidjeti u kakvom ćemo statusu biti. Bez obzira na sve, pobjeda ne bi smjela da dođe u pitanje", rekao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je naglasio da bi bilo značajno da njegov tim napravi napredak u igri u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom.

Bek podgoričkog tima, Tamara Kapor podsjetila je da je Badel u prva dva kola doživio poraze.

"To ne znači da ćemo ih potcijeniti i lagano ući u utakmicu. Nije nam poznata ekipa, nadam se da ćemo ispoštovati dogovor i upisati novi trijumf", kazala je Kapor.

Plejmejker Božica Mujović,kazala je da očekuje da će utakmicu početi maksimalno motivisano.

"Nesmijemo da potcijenimo rivala, već da pokažemo našu igru. Moramo popraviti neke greške iz meča sa Crvenom zvezdom i ostvariti pobjedu. u Tom duelu imali smo dosta izgubljenih lopti, neke napade smo rješevali brzopleto, a i odbrana u prve dvije četvrine nije bila na očekivanom nivou", kazala je Mujović.

Budućnost je na startu regionalnog šampionata, u kojem ove sezone brani trofej, pobijedila Crvenu zvezdu 76:61, dok je Badel poražen u oba duela. Pred svojim navijačima izgubio je od Atleta iz Celja 88:51, a kao gost od bugarske Montane 81:55.

Duel u Sportsko-kultunom centru Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Mina

Portal Analitika