Crna hronika

ŠARANOVIĆ: Barović će posvjedočiti da nije bilo neprijateljstva sa Đurovićem

Danilovgrađanin Slobodan Šaranović juče je u podgoričkom Višem sudu tražio da se optužnica protiv njega za organizaciju ubistva Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića vrati Tužilaštvu na dopunu istrage koja, kako je kazao, nije ni vođena.
ŠARANOVIĆ: Barović će posvjedočiti da nije bilo neprijateljstva sa Đurovićem
Portal AnalitikaIzvor

On smatra da je u cilju saznanja istine neophodno da tužilac sasluša Jovana Đurovića i Marka Ljubišu Kana, brata i bliskog prijatelja pokojnog Luke Đurovića, čiju je likvidaciju, prema stavu Tužilaštva, planirao upravo Šaranović. Tražio je i saslušanja Veska Barovića, Sveta Maraša, svjedoka Gorana Bojanića kao i Vladimira Jovanovića zvanog Japanac.

Ponovio je da traži i provjeru iskaza Miloša Vojnovića na čijim tvrdnjama je podignuta optužnica i čiji iskaz „Tužilaštvo ekspolatiše protiv njega“.

- Neophodno je da se Jovo Đurović izjasni da li mu je poznato da sam navodno planirao ubistvo njegovog brata Luke – kazao je Šaranović.

On je naveo da podgoricki biznismen Vesko Barović i Marko Ljubiša mogu posvjedočiti da nije bio u neprijateljskom odnosu sa Lukom Đurovićem.

Više pročitajte u današnjem broju Pobjede

 

Portal Analitika