Politika

DF: Hapšenje Dikića nastavak kampanje DPS-a koja se mora završiti porazom

Najnovija akcija režima hapšenja bivšeg komandanta žandarmerije Srbije Bratislava Dikića i 20 anonimnih lica predstavlja nastavak bljutave kampanje koja poprima karikaturalne obrise histerije što mora završiti porazom DPS-a na izborima, poručili su iz Predsjedništva Demokratskog fronta.
DF: Hapšenje Dikića nastavak kampanje DPS-a koja se mora završiti porazom
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako tvrde iz ove partije, nepobitna je činjenica da Dikića izuzetno dobro poznaju Veselin Veljović i Beba Popović i da niko iz opozicije sa Dikićem nikad nije imao bilo kakav kontakt.

"Tako da je logičnije, da ako je ova uhapšena grupa planirala da nekom nešto nažao uradi, prije će biti da je to  bilo usmjereno protiv opozicije, nego što im je bio cilj  da naude starim prijateljima iz crnogorskog režima", kažu iz DF-a. 

Oni su pozvali VDT "da ne sakriva nikakve informacije od crnogorske javnosti i da se ne stavlja u propagandnu službu Pink televizije i ostalih režimskih medija, pošto se direktno miješa u izborni proces i čini krivično djelo".

"Predsjedništvo DF-a poziva građane Crne Gore da masovnim izlaskom na birališta i realizacijom izborne volje, daju najbolji odgovor jeftinoj i primitivnoj propagandi DPS-a i njihovom očajnom pokušaju da izbjegnu poraz", zaključuju iz DF-a. 

Portal Analitika