Politika

RADUNOVIĆ: DPS ima razloga da sprema nemire jer će biti poražena

Demokratski front (DF) ne sprema nemire tokom izborne noći, saopštili su iz tog političkog saveza, ocjenjujući da jedino Demokratska partija socijalista ima razloge da priprema nemire, jer će biti poražena na izborima.
RADUNOVIĆ: DPS ima razloga da sprema nemire jer će biti poražena
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Slaven Radunović iz DF-a je kazao da Demokratska partija socijalista (DPS), odnosno njeni najviši rukovodioci, vode specijalni rat protiv njih.

"A udarna pesnica je direktor Uprave policije, Slavko Stojanović. Imaju navodne sumnje da mi nešto spremamo što mi odbacujemo. Jedini koja ima razloga da sprema bilo kakve nemire je onaj koji gubi ove izbore, a to je DPS", saopštio je Radunović.

Kako je kazao, danas su velikom broju funkcionera Nove srpske demokratije sa opštinskog nivoa, među njima i predsjedniku i potpredsjedniku Opštinskog odbora Podgorice, uručeni pozivi da se sjutra, dan pred izbore, saslušaju o okolnostima 24. oktobra prošle godine.

"To je još jedan vid pritiska i zastrašivanja ljudi. Ušli smo u terminalnu fazu pritisaka i pravog gubitničkog ludila koje je zahvatilo DPS i ljudi iz policije koji pokušavaju da na svaki način zloupotrebe institucijukojom rukovode", ocijenio je Radunović.

On je poručio DPS-u da je tolika razlika između podrške opoziciji i DPS-u "da im ništa ne može pomoći".

"Ovom prilikom pozivam sve policajce, uniformisane ljude da ne brukaju sebe, uniformu i svoje porodice, jer poslije nedjelje dolazi ponedjeljak", naveo je Radunović.

On je rekao da akcija otkupa ličnih karata, na sreću Crne Gore, ide mnogo slabije nego što su zamislili, "tako da gube polako živce".

Mina

Portal Analitika