Politika

DPS Herceg Novi: Ne nasijedajte na provokacije

''Obavještavamo javnost da su tokom proteklih dva dana telefonskim putem masovno pozivani članovi i simpatizeri Demokratske partije socijalista u cilju navodne provjere njihove spremnosti da izađu na izbore'', navodi se u saopštenju Opštinskog odbora DPS Herceg Novi.
DPS Herceg Novi: Ne nasijedajte na provokacije
Portal AnalitikaIzvor

''Pozivamo sve članove i simpatizere DPS, kao i sve građane Herceg Novog, da ne nasijedaju na provokacije ove ili bilo koje druge vrste'', rečeno je iz DPS-a.

Kako su iz DPS-a saopštili, pravo svakog građanina je da se izjasni slobodno i shodno ličnim ubjeđenjima.

''Demokratska partija socijalista Crne Gore, vodila je pozitivnu kampanju sa jasnim ciljem da predstavi dosadašnje rezultate i izborni program za naredne četiri godine, za koji čvrsto vjerujemo da će donijeti ekonomski napredak, radna mjesta i bolji kvalitet života'', navodi se u saopštenju.

Iz DPS-a saopštavaju da su ponosni na rezultate, te da oni govore sami za sebe, a da je njihov izborni program ''javni ugovor sa građanima koji će zajedno sa njima realizovati''.

''Zato još jednom pozivamo sve građane Herceg Novog da daju svoj doprinos da izbori 16. oktobra proteknu u miru, dostojanstveno i u atmosferi koja održava našu kulturu i jača povjerenje'', zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Portal Analitika