Politika

Džudista Dubreta: Pogrešan izbor u životu ostavlja teške posledice!

“Kao sportista, trudim se da budem uzor mladim ljudima i da im pomognem u donošenju važnih i pravih životnih odluka. Kvalitetno provođenje slobodnog vremena ne znači boravak na ulici već u sportskoj sali i na poligonu. Pogrešan izbor u sportu donosi izgubljen meč, a pogrešan izbor u životu ostavlja mnogo teže posljedice”, saopštava reprezentativac Crne Gore u džudou, Anto Dubreta. Njegovo saopštenje prenosimo integralno:
Džudista Dubreta: Pogrešan izbor u životu ostavlja teške posledice!
Portal AnalitikaIzvor

“Uvijek biram pobjednički tim jer želim zdrav i perspektivan život i budućnost  kako za sebe, tako i za sve mlade ljude Kotora. Svjestan riznice sportskih potencijala koje imamo u Kotoru, siguran sam da će se Demokratska partija socijalista zalagati za pružanje mogućnosti mladim ljudima da se iskažu i pokažu u svojim vještinama.

Pripreme i ispunjavanje norme za učešće na Olimpijskim igrama traje 4 godine, a Demokratska partija socijalista je dosadašnjim radom, trudom i rezultatima dokazala da zaslužuje našu punu podršku da bude reprezentativac u narednom olimpijskom ciklusu. 

Siguran sam da podrška sa tribina izostati neće i da će moja porodica, prijatelji i poznanici biti tu za mene, da podrže moj izbor, da SIGURNIM KORAKOM za Kotor i Crnu Goru 16. oktobra slavimo još jednu medalju DPS-a.

Zato, dragi sugrađani izađimo na izbore i da Kotor korača SIGURNIM KORAKOM zaokružimo broj10, a da Crna Gora nastavi svoj SIGURAN KORAK ka Evropi zaokružimo broj 6”, zaključuje Dubreta.

Portal Analitika