Region

Stefanović: Stankovića ubila najorganizovanija kriminalna grupa na Balkanu!

Objavljujemo rat mafiji, ovo će biti teška borba koju policija i bezbijednosne službe ulaze, rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.
Stefanović: Stankovića ubila najorganizovanija kriminalna grupa na Balkanu!
Portal AnalitikaIzvor

On je naveo da će do kraja godine iz MUP biti protjerane sve osobe koje su na bilo koji način u bilo kakvim vezama sa kriminalnim strukturama.

"Želim da poručim jednu stvar krimimalnicma i banditima koji dolaze u Beograd i Srbiju i misle da na našim ulicama mogu da se obračunvaju da ovo nije njihova prćija. Nećemo dozvoliti da našu zemlju koristi kao poligon za svoje obračunavanje", dodao je ministar.

On je dodao da će "država aktivirati cijeli državni aparat da do kraja godine policiju očistiti od onih koji su na bilo koji način sarađivali sa mafijom", pa čak i ako su u pitanju policajci.

Stefanović je rekao da je privedeno jedno lice koje se sumnjiči da je saučesnik u ubistvu Aleksandra Stankovića Mutavog.

“U pitanju je najorganizovanija kriminalna grupa na Balkanu iz jedne od bivših republika SFRJ. Učestvovalo je više lica koja su u vrhu. Policija je u toku noći privela jedno lice, za još nekoliko se još traga i mislim da imamo dobar pravac što se tiče rasvjetljavanja ovog slučaja i imamo i dobar pravac što se tiče materijalnih dokaza i utvrđivanja motiva “,rekao je Stefanović.

Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (29), zvani Sale Mutavi, ubijen je sinoć oko 21 sat u pucnjavi na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu. Kako Blic saznaje, u obračunu su učestvovali pripadnici crnogorskih kriminalnih klanova.

Portal Analitika