Crna hronika

Svjedok iz medija saznao da je Dajković pretučen

Svjedoci Nikola Popović i Miodrag Dulović juče su u Osnovnom sudu ispričali da su 27. januara bili u noćnom klubu ,,Stefan Braun“, ali da nijesu vidjeli kada je napadnut i pretučen Vladislav Dajković. Zbog napada na Dajkovića sudi se menadžeru ,,Stefan Brauna“ Dejanu Dragoviću i radniku obezbjeđenja Draženu Ivanoviću. Postupak vodi sutkinja Nada Rabrenović. Svjedok Popović pojasnio je da je sporne večeri u lokal došao oko dva i po sata poslije ponoći i da se sjeća da je momak kojeg je Ivanović izveo napolje bio crn i manjeg rasta.
Svjedok iz medija saznao da je Dajković pretučen
Portal AnalitikaIzvor

Ivanović je ovu osobu izveo držeći je rukom za rame. Dragovića tada nijesam vidio, a znam ga iz kafića i da je radio kao menadžer po lokalima. Sjećam se da mu je i Ivanović tada nešto rekao, ali ne znam šta jer su bili udaljeni nekih sedam ili osam metara. Sjutradan sam tek saznao iz medija da je u klubu bila neka svađa“, dodao je Popović. Odgovarajući na pitanje tužiteljke Romine Vlahović, svjedok je dodao da u razgovoru sa društvom i okrivljenim nije pominjao Dajkovića.

“Taj slučaj me nije toliko zanimao, samo sam došao da svjedočim i sve što sam vidio to sam već naveo u iskazu“, naveo je Popović. Dajković je juče prigovorio iskazu ovog svjedoka, navodeći da je njegovo svjedočenje potpuno irelevantno jer, kako je dodao, prvi put ga vidi. Na jučerašnjem pretresu saslušan je i svjedok Miodrag Dulović, koji je tvrdio kao i Popović da je na vratima vidio optuženog Ivanovića da je udaljio jednu osobu.

“Vidio sam da je udaljio tu osobu jer sam stajao ispred kluba. Između njih dvojice je bio međuprostor i nije bilo fizičkog dodira. Ništa nijesu razgovarali, samo mu je Ivanović saopštio da ne može tu da bude prisutan“, dodao je Dulović. Dajković je prigovorio i ovom iskazu, tvrdeći da Dulović radi u obezbjeđenju noćnog kluba.

“Te večeri me je pretresao na vratima i imao je crnu kapuljaču. Ovo mogu da potvrdim i na poligrafu“, dodao je Bajčetić. Na prigovor je reagovao Dulović navodeći da je te večeri bio samo gost lokala. Dragović i Ivanović  se terete za nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom nanošenje teških tjelesnih povreda.

Pobjeda

Portal Analitika