Politika

Bar: SD garant političke i ekonomske stabilnosti

U fenomenalnoj atmosferi, u kolijevci crnogorske socijaldemokratije, u Baru, na završnoj konvenciji Socijaldemokrata, lider Ivan Brajović je poručio da Crnoj Gori jednako prijeti opasnost od antidržavne politike, ali i od insistiranja na pogrešnom modelu ekonomskog rasta, saopštili su iz SD-a.
Bar: SD garant političke i ekonomske stabilnosti
Portal AnalitikaIzvor

"Mi Socijaldemokrate smo garant političke i ekonomske stabilnosti Crne Gore, mi spoznajemo sve uspjehe naše države jer smo u njima učestvovali, ali i sve propuštene šanse. Mi nećemo da ponavljamo greške, nego imamo konkretna rješenja da ih ispravimo, i u tome je naša veličina", kazao je Brajović.

On je istakao da je manje važno ko će poslije izbora biti prvi ili drugi, ono što je sasvim izvjesno je to da će u budućoj vlasti biti dosljedne Socijaldemokrate.

"Socijaldemokrate hoće da grade a ne da ruše, oni nikad nisu uradili ništa protiv interesa ove države, i zato je SD potreban Crnoj Gori jer im građani mogu vjerovati", zaključio je predsjednik SD-a.

"Na ovim izborima se brani država Crna Gora, odlučuje o tome da li će koristi od evidentnog ekonomskog razvoja imati svi ili samo nekolicina", poručio je potpredsjednik SD-a Damir Šehović. 

..

On je naglasio da je u nedjelju jako bitno hoće li pobijediti razvojna  ili antidržavna većina, a razvojna većina ne može pobijediti bez SD-a.

"Zato pozivam sve naše građane, nezavisne intelektualce, članove nekih državotvornih partija za koje je sada već izvjesno da neće preći cenzus, da daju glas za Socijaldemokrate, jer na taj način glasaju za stabilne i dosljedne ljude koji će sprijećiti antidržavno djelovanje opozicije i ispraviti greške u ekonomiji", zaključio je Šehović.

Predsjednik barskog odbora i potpredsjednik SD-a Mićo Orlandić izrazio je zadovoljstvo zbog uspjeha Socijaldemokrata u proteklih godinu dana. 

"Uspjeli smo da sačuvamo sve barske i crnogorske svetosti. Morali smo ih čuvati od nekih koji su željeli da ih ukradu, svu tu našu energiju, sve to dobro što smo uradili Crnoj Gori, i da ponesu pod skute vojvode Mandića, i nekih drugih Mandića. Crna Gora je naša, a od 16. će biti Socijaldmemokratska", zaključio je Orlandić. 

 

Portal Analitika