Društvo

Liberali Kotora: Građani neobaviješteni o promjeni mjesta glasanja

Liberalna partija izražava snažno negodovanje zbog načina promjene biračkih mjesta broj 7 i broj 8 u naselju Sveti Stasije i biračkog mjesta broj 16. Muo. Naime obavještenje koje su građani dobili o svom biračkom pravu na pomenutim biračkim mjestima od strane Ministarstva unutrasnjih poslova navedeno je da je glasanje za biračko mjesto 7 i 8 u naselju Sveti Stasije u prostorijama Mjesne zajednici (Zgrada Bijelića), a na biračkom mjestu br. 16 Muo u prostorijama Škola Sindikata.
Liberali Kotora: Građani neobaviješteni o promjeni mjesta glasanja
Portal AnalitikaIzvor

Opštinska izborna komisija je vršeći pripremu za održavanje parlamentarnih i lokalnih izbora izvršila je pripremu održavanja istih  na potpuno drugim lokacijama i to Sveti Stasije Zgrada Jugooceanije lamela i bivša prodavnica Servo Mihalj na mjestu gdje se glasalo do 2009. godine, a za biračko mjesto broj 16- Muo pripremne radnje se vrše u Mjesnoj zajednici Muo.

Tražimo od Opštinske izborne komisije da hitno obavijesti gradjane o starnom mjestu glasanja na pomenutim biračkim mjestima.

Ovakvi propusti mogu ozbiljno poremiti pravovremno ostavrenje biračkog prava građan i dovesti do zabune na dan izbora te stoga zahtijevamo da se, u cilju neupitnosti izbornog procesa, već tokom sjutrašnjeg dana ove nepravilnosti isprave.

Portal Analitika