Društvo

Završena I faza radova na postavljanju nove signalizacije

Prva faza radova na postavljanju vertikalne signalizacije na magistralnom putu od Kamenara do Igala je završena. Radovi su obuhvatali postavljanje nosećih konstrukcija i ugradnju nove svjetlosne saobraćajne turističke signalizacije na raskrsnici na Toploj, kružnom toku u Meljinama, u Sutorini prije skretanja za Njivički put i u Kamenarima, sa sveukupnom vrijednosti radova do 90 hiljada eura.
Završena I faza radova na postavljanju nove signalizacije
Portal AnalitikaIzvor

Ovim radovima značajno poboljšana putna signalizacija, postavljena je svjetlosna signalizacija najnovije generacije koja će omogućiti kvalitetniji protok saobraćaja, saopštavaju iz opštine Herceg Novi.

noixnk

Iz Sekretarijata za komunalne djelatnosti i ekologiju napominju da će narednog ponedjeljka doći i saobraćajni inžinjeri iz Beograda, koji će uključiti mjerače protoka na raskrsnici na Toploj, kako bi tokom narednih mjesec dana bio izmjeren intenzitet saobraćaja, a sve radi postizanja optimalnog učinka semafora.

Druga faza radova će obuhvatiti obilježavanje horizontalne signalizacije na dijelu puta od Igala do Meljina, kao i farbanje dijela magistralnog puta na mjestima gdje je postavljena signalizacija, i biće vrijednosti 12 hiljada eura.

Nakon obilježavanja horizontalne signalizacije, uslijediće i treća faza radova, koja obuhvata izradu projekta svjetlosne signalizacije na pješačkim prelazima na magistralnom putu, kao i lokalnom u blizini školskih objekata. Radovi u ovoj fazi će koštati do 25 hiljada eura.

Portal Analitika