Politika

SDP Kotor: Tajkuni, neće proći!

“U tekućoj izbornoj kampanji u Kotoru mi u SDP-u jasno smo identifikovali promašaje i manipulacije DPS centara moći. Razbili smo strahove i strepnju mnogih građana prema moćnicima vlastitim primjerom aktivizma na ulicama i trgovima Kotora, Risna, Perasta, Prčnja i drugih mjesta naše Boke”, saopštavaju iz SDP-a Kotor.
 SDP Kotor: Tajkuni, neće proći!
Portal AnalitikaIzvor

Fokus su postavili na odbranu Luke Kotor, objašnjavaju oni.

“ Našu peticiju za spas Luke Kotor potpisalo je preko 2000 građana. Aktivisti SDP-a su poslednjih mjeseci predano radili sa građanima na razobličavanju namjera DPS oligarhije oko devastacije prostora kotorske opštine. Razgovarali smo, organizovali performanse i peticiju, sve pod sloganom „Quo vadis, Kotore ?!“. Osudili smo akte devastacije prostora Kostanjice i Turskog rta. Spriječićemo devastaciju uvale Sv. Ane na Glavatima od strane tajkuna bliskih DPS-u !”, govore iz SDP-a Kotor.

U susretima sa građanima Risna i Morinja saznali su, tvrde, detalje oko tajkunskih planova za uzurpaciju luke Lipci i preuzimanje Luke Risan.

“Skrećemo pažnju: Tajkuni, dalje od Risna ! U Škaljarima su nam ukazali na apokaliptičnu sliku devastirane stare industrijske zone i namjeru apartmanizacije. Poručujemo: Tajkuni, neće proći !”, saopštavaju iz SDP-a Kotor.

“Ulaskom u novu lokalnu vlast, u narednih četiri godine realizovaćemo Viziju Kotora kao grada kulture i prosperiteta za sve njegove građane, bez obzira na porijeklo, rod i političku pripadnost.

Odmah ćemo početi da radimo na kapitalnom projektu kandidature Kotora za evropsku prestonicu kulture. Čeka nas veliki posao”, zaključuju iz SDP-a Kotor.

Portal Analitika