Politika

Cdu- pobjednička konvencija: Naša ponuda Budvi je poštena i jasna

Izborna lista „Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević“ sinoć je u amfiteatru hotela „Mediteran“ pred više od 600 građana Budve održala svoju pobjedničku konvenciju.
Cdu- pobjednička konvencija: Naša ponuda Budvi je poštena i jasna
Portal AnalitikaIzvor

U veličanstvenoj i pobjedničkoj atmosferi građanima su se obratili  kandidati za odbornike, nosilac izborne liste Dragan Purko Ivančević, kao i rukovodilac naše kampanje prof. dr Vladimir Pavićević. 

"Imali smo čast sinoć da ugostimo i nekoliko eminentnih eksperata iz regiona koji će pružiti svaku vrstu pomoći u revitalizaciji naše Budve, a putem video linka, podršku našoj listi uputili su i visoki politički predstavnici iz Evropskog parlamenta i Savjeta Evrope. Mi sa izborne liste „Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević“ svjesni smo da podrška koju smo dobili sinoć, posebno obavezuje da nastavimo do konačne pobjede na ovim izborima. Naša sinoćnja pobjednička konvencija sigurno je najoriginalniji politički skup koji je održan u Budvi, a i u Crnoj Gori.  Ni jednom riječju nijesmo se osvrtali na ostale političke partije, već smo jasno poručili i obećali svojim sugrađanima što želimo mijenjati u našoj Budvi kako bi ona postala drugačija, bolja, ljepša i bogatija.   Još jednom smo građanima Budve predstavili naš program, kao i naša zalaganja i uvjerenja da od grada želimo napraviti najprestižniju turističku destinaciju na ovom dijelu Mediterana.  Takva Budva služiće za ponos, ne samo građanima Budve, nego i cijeloj Crnoj Gori", saopšteno je Portalu Analitika sa konvencije Cdu. 

Kako se dodaje, sada je sasvim sigurno da će snaga i emocije, koje su nam sinoć prenijeli naši sugrađani, biti dodatni impuls našoj izbornoj listi da istrajemo u namjeri da nepokolebljivo nastavimo svojim pobjedničkim putem.

-Pokazali smo sinoć da za nas u Budvi ne postoje politički protivnici, nego samo naš grad i njegova budućnost. Ponovili smo da naša izborna lista nakon ovih izbora neće podržati ostale političke grupacije, već ćemo tražiti otvorenu podršku našoj izbornoj listi i našem programu sanacije i revitalizacije Budve. Ovakav stav sinoć su na pobjedničkoj konvenciji pozdravili naši sugrađani. Naša ponuda data na samom početku izborne kampanje jasna je i nepromjenjiva, a u tome se razlikujemo od ostalih. Takođe, jasno smo poručili građanima da će se nakon 16. oktobra, kada budemo vlast u Budvi, njome upravljati i odlučivati iz Budve. Sinoćna veličanstvena podrška izbornoj listi „Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević“ potvrđuje zajedništvo koje smo izgradili sa građanima Budve.  Uvjereni smo da će naša zajednička snaga opredijeliti put Budve nakon ovih izbora. To će biti put raskida sa dosadašnjom praksom vođenja grada i okretanje naše Budve putu sopstvenog razvoja po evropskim mjerama i standardima. Na tom putu nas ništa ne može zaustaviti. Ponuda izborne liste „Cdu: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević“ je poštena i jasna, zato ne sumnjamo da će građani u nedjelju napraviti pravi izbor i na rozom glasačkom listiću opredjeljenom za lokalne izbore zaokružiti redni broj 3, a nakon pobjedničke konvencije uvjereni smo, takođe, da Budva voli nas- zaključuje se u saopštenju Cdu.

Portal Analitika