Politika

DN: Miško i Željko na „ribanju“ kod Dake

Nezadovoljan kako se odvija kampanja opzicionih stranaka, posebno najnovijim rezultatima istraživanja koje su za njegove potrebe radile dvije agencije iz regiona, biznismen Miodrag Daka Davidović je ljutito tražio da prošlog vikenda u Beograd „na raport“ dođu vlasnici „Vijesti“, Miodrag Miško Perović i Željko Ivanović.
DN: Miško i Željko na „ribanju“ kod Dake
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sa njima se sastao u Miškovićevom hotelu „Crown plaza“ i po saznanjima izvora DN iz Dakinog beogradskog okruženja, on je bjesnio na pomenutu dvojicu zahtijevajući da još jače napadaju DPS.

Ukorio ih je da ne ispunjavaju svoje obaveze i naredio da moraju potpuno da izbace iz novina i sa njihove TV bilo kakvu vijest o DPS, čak i zvanična saopštenja.

Daka se nedavno, prema pisanju Dnevnih novina, navodno hvalio svojim saradnicima da je prije mjesec dana uspio da naplati veliki dug od skoro dva miliona eura od Mileta Dragića, iz jednog zajedničkog posla prodaje oružja jednoj afričkoj državi i da je ta dva miliona uložio u finansiranje opozicije i opozicionih medija u Crnoj Gori, kaže izvor DN.

Opširnije u DN...   

Portal Analitika