Crna hronika

Naložena vještačenja o eksploziji u Meljinama

Službenici CB Herceg Novi preduzimaju aktivnosti na rasvjetljenju događaja u kojem je 7. oktobra eksplodirala improvizovana naprava u naselju Meljine. U okviru ove istrage naloženo je vještačenje tragova izuzetih sa lica mjesta, pišu Dnevne novine.
Naložena vještačenja o eksploziji u Meljinama
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Do eksplozije je došlo kada je V.V. 7. oktobra oko 17 časova, krećući se ka automobilu, nogom odgurnuo kutiju crne boje koja se nalazila na parkingu između njegovog i još jednog vozila.

V.V. i njegov sin su od dejstva eksplozije zadobili povrede, zbog čega im je pomoć ukazana u Opštoj bolnici u Meljinama, odakle su prebačeni u Klinički centar Crne Gore radi daljih ispitivanja. Ljekari su utvrdili da povrede nijesu opasne po život.

Po izvršenom uviđaju na licu mjesta, nadležni tužilac je djelo kvalifikovao kao krivično djelo "teško djelo protiv opšte sigurnosti”

"Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem i identifikovanju lica koje je izvršilo krivično djelo”, saopštili su iz policije.

DN

Portal Analitika