Zanimljivosti

VIKILIKS: Vanzemaljci postoje i donijeće nam revoluciju!

Šesti čovjek koji se prošetao po Mjesecu vjerovao je da će nam vanzemaljci donijeti revoluciju kada je riječ o globalnoj energiji, ali samo pod uslovom da svijet položi oružje.
VIKILIKS: Vanzemaljci postoje i donijeće nam revoluciju!
Portal AnalitikaIzvor

Kako otkriva Vikiliks, pokojni astronaut američke svemirske agencije NASA dr Edgar Mičel uputio je imejl Džonu Podesti, šefu kampanje Hilari Klinton i bivšem savjetniku američkog predsjednika, u kome je pisao o vanzemaljskom životu i energiji nulte tačke. Mičel, koji je preminuo u februaru u 85. godini života, bio je poznat po tome što je vjerovao u život izvan naše planete, ali dokumenta koje je nedavno objelodanio Vikiliks otkrivaju da je bio u kontaktu s visokim zvaničnicima.

"Najhitnije treba da dogovorimo datum i vrijeme razmatranja objelodanjenja (istine o vanzemaljcima) i energije nulte tačke", pisao je Mičel u prvom od dva imejla Podesti, 18. januara 2015. 

"Moja katolička koleginica Teri Mensfild će takođe doći kako bi nas izvjestila o najnovijim informacijama o upoznatosti Vatikana s vanzemaljskom inteligencijom."

Podesta je i ranije govorio o vanzemaljskom životu, pri čemu je činjenicu da nije obezbjedio objelodanjenje dokumenata o NLO označio kao svoj najveći promašaj u 2014. godini. On je još u julu 2008. rekao za "Kerrang" da je vlada dugo prikrivala istinu o posjetama vanzemaljaca: avgusta 2015. Mičel je rekao za "Obzerver" da posjetioci u Rozvelu prate američke vojne aktivnosti u raketnoj bazi "Vajt Sends", piše "Inverse".

U dopisima, međutim, izražava zabrinutost da vanzemaljci neće želeti da dođu. 

"S obzirom na ekstremno rusko mješanje u Ukrajini, vjerujem da moramo tražiti drugi put ka miru u svemiru i energiji nulte tačke na Zemlji", rekao je Mičel.

U drugom mejlu od 18. avgusta 2015. upozorio je na opasnost od rata u svemiru i uticaj koji bi on mogao imati na potencijalne vanzemaljske posjetioce.

"Zapamtite, nenasilna vanzemaljska inteligencija iz susjednog univerzuma pomaže nam da donesemo energiju nulte tačke na Zemlju", napisao je. 

"Oni neće tolerisati bilo kakve oblike vojnog nasilja na Zemlji i u svemiru."

Portal Analitika