Društvo

Akcija Pobjede i saveza: Podijeljene prve majice crnogorskih reprezentacija

U prostorijama oglasnih odjeljenja “Pobjede” u Nikšiću i Podgorici, danas su čitaocima ovog lista podijeljenjene prve majice nacionalnih selekcija Crne Gore. Počelo je majicama najboljih crnogorskih odbojkaša, a nastavlja se sjutra i u petak, podjelom majica Vaterpolo Saveza Crne Gore.
Akcija Pobjede i saveza: Podijeljene prve majice crnogorskih reprezentacija
Portal AnalitikaIzvor

Posebno dobro interesovanje bilo je u Nikšiću, gdje se u dopisništvu Pobjede tražila majica više. Dobitnici Pobjedinih poklona u tom gradu, a u saradnji sa Odbojkaškim savezom Crne Gore, bili su: Nataša Čizmović, Milica PopovićNebojša Šturanović, Irena BaćovićOlga Šturanović,Dražen JanjuševićLjiljana Janjušević, Darko Rajević, Željko PavićevićVladimir Popović. Dobro interesovanje bilo je i u Podgorici, gdje su takođe dijeljene majice naše nacionalne selekcije u odbojci.

Akcija se nastavlja i sjutra i preksjutra, kada Pobjeda poklanja čitaocima majice nacionalne selekcije u vaterpolu (čitaoci treba da dođu sa primjerkom "Pobjede", u 13h u prostorije na Bulevaru Revolucije 15, u Podgorici).

Takođe, u subotu 15. oktobra, a u saradnji sa ŽRK Budućnost, Pobjeda dijeli 15 majica ovog kluba, kao i 30 karata za meč 1. kola grupne faze Lige šampiona: Budućnost-MEC.

 

Portal Analitika